2012. december 11., kedd

rágcsa:)))))





ezt csak úgy settében sütöttem,malac lapocka,a ma reggeli szerzeményem a Lőrinci piacról
darabolod,sózod,borsozod,egy két gerezd fokhagyma,csak úgy héjastól...hmmm...vagy éppen valami észveszejtően különleges, ilyen - olyan csuda fűszerrel,páclével ízesíted,mert te nem szereted a hagyományos egyszerű ízeket,és te valami másra vágysz...szóval csak bátran......hagyd állni a fűszerezést követően úgy 1 órát a hűtőben..........serpenyő,némi hideg víz,a tepertőből kisült zsír,na nem sok csak egy evőkanálnyi,rápakolod a "rágcsát",és kb.180 celsius fokon készre sütöd,a sütőben..........jó étvággyal elfogyasztod,ja és nem engem szidsz amiért némi túl súllyal kezdesz küzdeni:))))





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése